معاونت توسعه و پشتیبانی وزارت : مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از راهاندازی مراکز ویژه اسکان بیماران صعب العلاج فرهنگی در 8 استان کشور تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: این در حالی است که اکنون 2 مرکز در استان های خراسان رضوی و فارس خدمات مربوط به اقامت درهنگام پیگیری درمان را دراختیار این افراد قرار می دهند.
منصور مجاوری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی میزان، درباره امکانات در نظر گرفته شده برای بیماران صعب العلاج فرهنگی که برای درمان باید به سایر شهرها و استان های کشور سفر کنند، اظهار کرد: 10 مرکز برای اسکان این افراد پیش بینی و طراحی کرده ایم و براساس برنامه ریزی های صورت گرفته تاکنون در 2 استان که شامل خراسان رضوی و فارس می شود از این دسته فرهنگیان پذیرایی به عمل آمده و خدمات مورد نیاز در اختیار آنها قرار می گیرد.
افتتاح مراکز جدید تا پایان سال 94
وی با بیان این مطلب که سعی داریم تا پایان سال تمامی مراکز اسکان ویژه بیماران صعب العلاج فرهنگی را افتتاح کرده و از این مراکز بهره برداری کنیم، افزود: سعی داریم تا پایان سال جاری، این مراکز را در هشت استان دیگر از جمله خراسان جنوبی، یزد، تهران، کرمانشاه، آذربایجان شرقی، اصفهان راه اندازی کنیم.
در نظر گرفته شدن 10 استان به عنوان قطب پزشکی درمانی
مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تاکنون 10 استان به صورت قطب پزشکی برای فرهنگیان صعب العلاج در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: بر اساس برنامهریزیهایی که از سال گذشته آغاز شد و مطالعاتی که در این زمینه صورت گرفت، مشخص شد در کشور چند قطب پزشکی داریم که به طور معمول فرهنگیان برای انجام اقدامات درمانی به آن شهرها عزیمت میکنند.
مجاوری در ادامه افزود: با توجه به اینکه این دسته از بیماران مشکلات زیادی برای یافتن محل اقامت در مدت پیگیری مراحل درمانی خود در دیگر شهرها دارند، سعی داریم با راه اندازی مراکز جدید اسکان ویژه بیماران صعب العلاج فرهنگی قدمی برای بهبود وضعیت جسمی فرهنگیان برداریم.
اقامت در این مراکز رایگان است
وی با تاکید براینکه فرهنگیانی که دچار امراض صعب العلاج شده اند برای اقامت و اسکان در مراکز در نظر گرفته شده نباید هزینه ای بپردازند، ادامه داد: این مراکز به صورت رایگان از فرهنگیان و همراهانشان با داشتن نامه و شرح حال بیماری پذیرایی میکند.
ایجاد حداقل 500 تخت
مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: پیش بینی کردیم که حداقل 500 تخت و 170 اتاق در 10 مرکز ویژه اسکان و پذیرایی از این افراد داشته باشیم.
منبع:معاونت توسعه و پشتیبانی وزارت
با سلام جهت استفاده از مطالب صلوات بر محمد و آل محمد بفرستيد و لطفاً لينك ما را در وبلاگ يا وبسايت خود قرار دهيد و به دوستان خود معرفي نماييد باتشكر - مديريت وبلاگ
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.